INVISIBLE BRA - efect de marire sani pana la o marime


Invisible bra Sutienul invizibil este cel mai revolutionar produs in materie de lenjerie intima, rezolvand toate problemele pe care le aveti atunci cand trebuie sa imbracati o rochie de seara fara spate sau cu bretele, o bluzita transparenta, mulata pe corp sau cu decolteu.
Acest sutien nu are bretele, copci inutile sau alte cusaturi, fiind practic invizibil pe sub orice imbracaminte.

Invisible bra Sutienul invizibil mareste sanii cu un numar si ii ridica (efect maxim de push-up), dand forma perfecta sanilor dumneavoastra in doar cateva secunde. Este foarte usor de pus si de scos.

Invisible bra Materialul din care este confectionat acest sutien (silicon 100%) da un plus de confort, nu este iritabil si nu are reactii adverse iar culoarea este identica cu cea a pielii. Suprafata interioara confera o aderenta sigura, garantata, rezistand chiar si la transpiratie si alergare.
Partea interioara aderenta se regenereaza dupa fiecare spalare, putandu-se asfel purta de nenumarate ori.
Sutienele traditionale sunt deseori incomode si lasa la vedere bretele pe sub imbracaminte. Sutienele fara bretele apasa in mod neplacut pielea si sunt mereu pe cale sa cada. UnBra, in schimb, sustine sanii in mod confortabil si va daruieste instantaneu o marime in plus.
Cupele se fixeaza pe sani, iar cu ajutorul clipsului de prindere va puteti ridica sanii pentru a obtine un efect maxim sau il puteti purta in interiorul unui sutien obisnuit.
Este disponibil in patru marimi : A, B, C, D (literele corespund marimii cupei, circumferinta spatelui nefiind relevanta).
PRET PERECHE= 100 LEILIVRARE RAPIDA (24 de ore) IN TOATA TARA LA DOMICILIU

  • Telefon - 0747 648379 | 0757 168781
  • ID de mess - extensiidepar.online
  • Mail - extensiidepar.online@yahoo.com

Oferim colaborare saloanelor sau persoanelor specializate in domeniu!
Preturi speciale pentru distribuitori